• A1
    • Audi A1 Sportback

      Cena: od 80 300 PLN

      Zużycie paliwa (tryb mieszany):
      5,2–3,7 l/100 km

      Emisja CO2 (tryb mieszany):
      123–97 g/km

      a1 sportback

      Audi S1 Sportback

      Cena: od 139 000 PLN

      Zużycie paliwa (tryb mieszany):
      7,2–7,1 l/100 km

      Emisja CO2 (tryb mieszany):
      168–166 g/km

      s1 sportback
  • A3
    • Audi A3 Sportback

      Cena: od 108 300 PLN

      Zużycie paliwa (tryb mieszany):
      5,3–4,2 l/100 km

      Emisja CO2 (tryb mieszany):
      129–109 g/km

      a3 sportback

      Audi A3 Sportback e-tron

      Cena: od 172 300 PLN

      Zużycie paliwa (tryb mieszany):
      1,8–1,6 l/100 km

      Emisja CO2 (tryb mieszany):
      40–36 g/km

      a3 limousine

      Audi A3 Limousine

      Cena: od 111 300 PLN

      Zużycie paliwa (tryb mieszany):
      5,2–4,1 l/100 km

      Emisja CO2 (tryb mieszany):
      129–108 g/km

      a3 limousine

      Audi S3 Limousine

      Cena: od 180 200 PLN

      Zużycie paliwa (tryb mieszany):
      7,1–6,9 l/100 km

      Emisja CO2 (tryb mieszany):
      164–159 g/km

      s3 limousine

      Audi S3 Sportback

      Cena: od 177 100 PLN

      Zużycie paliwa (tryb mieszany):
      7,1–6,9 l/100 km

      Emisja CO2 (tryb mieszany):
      164–159 g/km

      a3 sportback

      Audi RS 3 Limousine

      Cena: od 269 900 PLN

      Zużycie paliwa (tryb mieszany):
      8,4–8,3 l/100 km

      Emisja CO2 (tryb mieszany):
      191–188 g/km

      RS 3 Limousine

      Audi RS 3 Sportback

      Cena: od 261 500 PLN

      Zużycie paliwa (tryb mieszany):
      8,4–8,3 l/100 km

      Emisja CO2 (tryb mieszany):
      192–189 g/km

      RS 3 Sportback
  • A4
  • A5
    • A5 Coupe

      Cena: od 162 700 PLN

      Zużycie paliwa (tryb mieszany):
      6,4–4,1 l/100 km

      Emisja CO2 (tryb mieszany):
      145–106 g/km

      a5 coupe

      A5 Sportback

      Cena: od 162 700 PLN

      Zużycie paliwa (tryb mieszany):
      6,5–4,2 l/100 km

      Emisja CO2 (tryb mieszany):
      148–109 g/km

      a5 sportback

      Audi A5 Cabriolet

      Cena: od 202 100 PLN

      Zużycie paliwa (tryb mieszany):
      7,8–4,5 l/100 km

      Emisja CO2 (tryb mieszany):
      177–118 g/km

      a5 cabriolet

      Audi S5 Coupe

      Cena: od 313 700 PLN

      Zużycie paliwa (tryb mieszany):
      7,7–7,5 l/100 km

      Emisja CO2 (tryb mieszany):
      174–170 g/km

      s5 coupe

      Audi S5 Sportback

      Cena: od 313 700 PLN

      Zużycie paliwa (tryb mieszany):
      7,7–7,5 l/100 km

      Emisja CO2 (tryb mieszany):
      174–170 g/km

      s5 sportback

      Audi S5 Cabriolet

      Cena: od 343 800 PLN

      Zużycie paliwa (tryb mieszany):
      8,0–7,9 l/100 km

      Emisja CO2 (tryb mieszany):
      181–179 g/km

      s5 cabriolet

      Audi RS 5 Coupe

      Cena: od 410 800 PLN

      Zużycie paliwa (tryb mieszany):
      8,7 l/100 km

      Emisja CO2 (tryb mieszany):
      197 g/km

      rs 5 coupe
  • A6
    • A6 Limousine

      Cena: od 187 600 PLN

      Zużycie paliwa (tryb mieszany):
      6,9–4,2 l/100 km

      Emisja CO2 (tryb mieszany):
      164–110 g/km

      a6 limousine

      A6 Avant

      Cena: od 199 200 PLN

      Zużycie paliwa (tryb mieszany):
      7,1–4,4 l/100 km

      Emisja CO2 (tryb mieszany):
      169–115 g/km

      a6 avant

      Audi A6 allroad quattro

      Cena: od 280 100 PLN

      Zużycie paliwa (tryb mieszany):
      6,5–5,6 l/100 km

      Emisja CO2 (tryb mieszany):
      172–149 g/km

      a6 allroad quattro

      Audi S6 Limousine

      Cena: od 398 700 PLN

      Zużycie paliwa (tryb mieszany):
      9,4–9,2 l/100 km

      Emisja CO2 (tryb mieszany):
      218–214 g/km

      s6 limousine

      Audi S6 Avant

      Cena: od 410 300 PLN

      Zużycie paliwa (tryb mieszany):
      9,6–9,4 l/100 km

      Emisja CO2 (tryb mieszany):
      224–219 g/km

      s6 avant

      Audi RS 6 Avant

      Cena: od 544 500 PLN

      Zużycie paliwa (tryb mieszany):
      9,6 l/100 km

      Emisja CO2 (tryb mieszany):
      223 g/km

      RS 6 Avant

      Audi RS 6 Avant performance

      Cena: od 577 000 PLN

      Zużycie paliwa (tryb mieszany):
      9,6 l/100 km

      Emisja CO2 (tryb mieszany):
      223 g/km

      RS 6 Avant
  • A7
  • A8
    • Nowe A8

      Cena: od 409 000 PLN

      Zużycie paliwa (tryb mieszany):
      8,0–5,6 l/100 km

      Emisja CO2 (tryb mieszany):
      182–145 g/km

      a8

      Audi A8 L

      Cena: od 429 000 PLN

      Zużycie paliwa (tryb mieszany):
      8,0–5,6 l/100 km

      Emisja CO2 (tryb mieszany):
      182–146 g/km

      a8 L
  • Q2
    • Audi Q2

      Cena: od 101 400 PLN

      Zużycie paliwa (tryb mieszany):
      6,4–4,1 l/100 km

      Emisja CO2 (tryb mieszany):
      146–109 g/km

      q2
  • Q3
    • Audi Q3

      Cena: od 120 800 PLN

      Zużycie paliwa (tryb mieszany):
      7,2–4,4 l/100 km

      Emisja CO2 (tryb mieszany):
      168–116 g/km

      a3
  • Q5
    • Nowe Audi Q5

      Cena: od 179 900 PLN

      Zużycie paliwa (tryb mieszany):
      7,2–4,5 l/100 km

      Emisja CO2 (tryb mieszany):
      164–117 g/km

      q5-nowe

      Audi SQ5 TFSI

      Cena: od 323 000 PLN

      Zużycie paliwa (tryb mieszany):
      8,5–8,3 l/100 km

      Emisja CO2 (tryb mieszany):
      195–189 g/km

      Audi SQ5 TFSI
  • Q7
    • Audi Nowe Q7

      Cena: od 281 200 PLN

      Zużycie paliwa (tryb mieszany):
      6,4–5,5 l/100 km

      Emisja CO2 (tryb mieszany):
      168–144 g/km

      q7 2015

      SQ7 TDI

      Cena: od 437 600 PLN

      Zużycie paliwa (tryb mieszany):
      7,6–7,2 l/100 km

      Emisja CO2 (tryb mieszany):
      199–189 g/km

      SQ7 TDI

      Q7 e-tron quattro

      Cena: od 404 700 PLN

      Zużycie paliwa (tryb mieszany):
      1,9–1,8 l/100 km

      Emisja CO2 (tryb mieszany):
      50–48 g/km

      q7 2015
  • TT
    • Audi TT Coupe

      Cena: od 148 400 PLN

      Zużycie paliwa (tryb mieszany):
      6,6–4,6 l/100 km

      Emisja CO2 (tryb mieszany):
      153–122 g/km

      tt coupe

      Audi TTS Coupe

      Cena: od 219 900 PLN

      Zużycie paliwa (tryb mieszany):
      7,3–6,7 l/100 km

      Emisja CO2 (tryb mieszany):
      168–155 g/km

      tts coupe
  • R8
  • RS
  • e-tron

Polityka prywatności

Ochrona prywatności użytkowników serwisów internetowych ma dla nas ogromne znaczenie, dlatego też publikujemy dokument wyjaśniający zasady oraz sposób gromadzenia, przetwarzania i wykorzystywania informacji o użytkownikach serwisów internetowych przez Porsche Inter Auto Polska Sp z o.o. (PIA Polska).

I. Przetwarzanie danych osobowych użytkowników

  1. Dane dotyczące użytkowników serwisów internetowych przetwarzane są przez Porsche Inter Auto Polska Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, ul. Połczyńska 118a, wpisaną do rejestru przedsiębiorców prowadzonegoprzez Sąd Rejonowy dla m.st. Warszawy, XIII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem KRS 0000108213, kapitał zakładowy w wysokości: 8 837 400 PLN, NIP 646-10-02-655. PIA Polska w odniesieniu do danych osobowych użytkowników jest administratorem danych osobowych w rozumieniu ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (t.j. Dz. U. 2016 r., poz. 922 z późn. zmianami).
  2. Dane osobowe użytkowników są zbierane wyłącznie za zgodą i wiedzą odwiedzających stronę internetową.Przeglądanie stron serwisów PIA Polska nie wymaga podania danych osobowych. Jednak podobnie jak większość wydawców serwisów internetowych, PIA Polska zbiera informacje, dotyczące korzystania z serwisów internetowych PIA Polska przez użytkowników. Informacje te wykorzystywane są w celach technicznych, związanych z administracją serwerów naszych serwisów internetowych, jak również w celach statystycznych. Informacje te, jak np. data, czas pobytu na stronie lub nazwa dostawcyInternetu, są rejestrowane wyłącznie anonimowo i nie są przyporządkowane do osobistych danych użytkownika.
  3. Podanie danych osobowych jest dobrowolne; ich niepodanie może jednak uniemożliwić korzystanie z niektórych usług serwisów PIA Polska. Użytkownikom przysługuje w każdym przypadku prawo dostępu do jego danych osobowych, prawo do ich poprawiania, prawo do żądaniaczasowego lub trwałego zaprzestania przetwarzania danych osobowych, jak również żądania ich usunięcia w przypadkach określonych przez prawo.
  4. Zbierane przez PIA Polska dane osobowe użytkowników przetwarzane są zgodnie z zakresem udzielonego przez użytkownika zezwolenia oraz przepisami ustawy o ochronie danych osobowych (t.j. Dz. U. 2016 r., poz. 922 z późn. zmianami). Dane zbierane są w celu realizacji usług oraz w celach marketingowych, w tym do bezpośredniego marketingu naszych produktów lub usług.
  5. PIA Polska nie przekazuje, nie sprzedaje i nie użycza zgromadzonych danych osobowych użytkowników innym osobom lub instytucjom, chyba, że dzieje się to na żądanie uprawnionych na podstawie prawa organów państwowe i samorządowe na potrzeby prowadzonych przez nie postępowań lub ma na celu realizację zleconych przez PIA Polska akcji marketingowych.
  6. Każdy Użytkownik jest uprawniony, zgodnie z przepisami obowiązującego prawa, do złożenia wniosku i uzyskania pisemnej informacji na temat dotyczących go danych osobowych gromadzonych przez PIA Polska w związku z korzystaniem z serwisów internetowych PIA Polska przez użytkownika. Zapytania należy składać mailowona adres PIA Polska info@porscheinterauto.pl

II. Polityka cookies i innych podobnych technologii

  1. W związku z udostępnianiem zawartości serwisów internetowych użytkownikom PIA Polska stosuje tzw. cookies, tj. informacje zapisywane przez serwery na urządzeniu końcowym użytkownika. Serwery mogą odczytać te informacje przy każdorazowym połączeniu się z tego urządzenia końcowego, mogą także używać innych technologii o funkcjach podobnych lub tożsamych z cookies.
  2. Informacje dotyczące cookies mają zastosowanie również do innych podobnych technologii, które mogą być stosowane w ramach naszych serwisów internetowych. Pliki cookies ("ciasteczka") stanowią dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, które przechowywane są w urządzeniu końcowym użytkownika serwisów internetowych PIA Polska. Cookies zazwyczaj zawierają nazwę domeny serwisu internetowego, z którego pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer.
  3. Pliki cookies wykorzystywane są w następujących celach:
    • dostosowania zawartości stron serwisów internetowych do preferencji użytkownika oraz optymalizacji korzystania ze stron internetowych,
    • tworzenia statystyk, które pomagają zrozumieć, w jaki sposób użytkownicy serwisu korzystają ze stron internetowych, co umożliwia ulepszanie ich struktury i zawartości,
    • utrzymania sesji użytkownika serwisu internetowego,
    • dostarczania użytkownikom treści reklamowych bardziej dostosowanych do ich zainteresowań.
  4. W ramach naszych serwisów internetowych możemy stosować następujące rodzaje plików cookies:
    • pliki cookies, umożliwiające korzystanie z usług dostępnych w ramach serwisu internetowego wymagających uwierzytelnienia,
    • pliki cookies służące do zapewnienia bezpieczeństwa i wykrycia nadużyć w zakresie uwierzytelniania w ramach serwisu,
    • umożliwiających zbieranie informacji o sposobie korzystania ze stron internetowych serwisu,
    • umożliwiające "zapamiętanie" wybranych przez użytkownika ustawień i personalizację interfejsu użytkownika, np. w zakresie wybranego języka lub regionu, z którego pochodzi użytkownik, rozmiaru czcionki, wyglądu strony internetowej itp.,
    • pliki cookies, umożliwiające dostarczanie użytkownikom treści reklamowych bardziej dostosowanych do ich zainteresowań.
  5. W wielu przypadkach oprogramowanie służące do przeglądania stron internetowych (przeglądarka internetowa) domyślnie dopuszcza przechowywanie plików cookies w urządzeniu końcowym użytkownika. Użytkownicy serwisu mogą dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących plików cookies. Ustawienia te mogą zostać zmienione w szczególności w taki sposób, aby blokować automatyczną obsługę plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej bądź informować o ich każdorazowym zamieszczeniu w urządzeniu użytkownika serwisu internetowego.
  6. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików cookies dostępne są w ustawieniach oprogramowania (przeglądarki internetowej). Niedokonanie zmiany ustawień w zakresie cookies oznacza, że będą one zamieszczone w urządzeniu końcowym użytkownika, a tym samym PIA Polska będzie przechowywać informacje w urządzeniu końcowym użytkownika i uzyskiwać dostęp do tych informacji.
  7. Włączenie opcji blokowania plików cookies nie powoduje braku możliwości czytania lub oglądania treści zamieszczanych w serwisach internetowych PIA Polska z zastrzeżeniem tych, do których dostęp wymaga logowania.
  8. Wyłączenie stosowania cookies może spowodować utrudnienia w korzystaniu z niektórych usług w ramach naszych serwisów internetowych, w szczególności tych wymagających logowania.
  9. Pliki cookies mogą być zamieszczane w urządzeniu końcowym użytkownika serwisu internetowego PIA Polska, a następnie wykorzystywane przez współpracujące z PIA Polska firmy badawcze oraz dostawców aplikacji internetowych i multimedialnych.
  10. Zamieszczenie plików cookies w urządzeniu końcowym użytkownika serwisu internetowego PIA Polska nie spowoduje zmian konfiguracyjnych w urządzeniu końcowym ani w oprogramowaniu zainstalowanym w tym urządzeniu.